Thursday

mcd !

salam 1 malaysia suma! hahaha harini aku bangun lambat lg sbb takde clas kn, hari2 bila tadak clas aq akn bgun lewat sbb nk blas dendam time bgun awai hahhahha, tiba2 perot dok shufle jaaa adoiii lapaqq nyaaaa, posa pon nk dkat dah ni, dok keyel jaaa aq mula la xckop mkn, yala mk aq pon bg dwet ngam2 ja ponnn, kang minx bising org tuaa tu, dwet pinjaman pon lembab bagai!

aq nk cita aq skang ni lapaq nk mkn beger gcb MCD !!! adoiiiii dwet xlepas nk beli menda alah tuuuuu hahaha, kalo aq pi pon tadak sp nk temn dkat keyel ni, mmb pon bukan mau kuaq dgn aq hahahaha tp next week aq balek tpg mmg aq pulonn aaaa nk mkn sbb sana mmb pon ada, tasabaq gilaaaa nak balik! jmp org2 tersayang hahaha papepon AKU NAK MAKAN!

nahhhhhh mek ni diaaaaa! hahahaha!


sekian, peace no war!

No comments:

Post a Comment